Мережа магазинів ХРИСТИНА та SNOWIMAGE - взуття та одяг у Львові

Телефон
Будь ласка, скажіть, що дізналися номер на сайті 032.ua
Адреса
Трускавець, вулиця Суховоля, 54-а, ТЦ "ТКС", магазин "Христина"
Адреса
м. Калуш, Лесі Українки, 1, Магазин SNOWIMAGE
Адреса
Дрогобич, площа Ринок, 13, магазин "Родина"
Адреса
м. Дрогобич, П. Орлика, 9, Магазин SNOWIMAGE
Адреса
Дрогобич, вулиця Театральна, 3, магазин "Христина"
Адреса
Дрогобич, вулиця Мазепи, 5/1, магазин "Христина"
11.5 дуже добре
(20 оцінок)
Високі оцінки користувачів за Ціна
594 перегляди в березні
2 людини рекомендують
Авторизуйтесь ,
щоб оцінити і порекомендувати

Фотоальбоми (2)

Новини та статті

Друзі, поспішайте скористатись різдвяними знижками в мережі магазинів InShoes та Христина, на вас чекають знижки до -55% на аксесуари, взуття...
3 січня
До св. Миколая знижки -30% на сумки, шапки, шарфи, рукавички, шкарпетки та светрики ! Встигни купити найріднішим подарунок ! Акція...
1 грудня 2023 р.

 Друзі привіт:) у нас класні новини для вас. В наших магазинах стартує повний розпродаж із знижкою 50%. Зацікавило? Тоді...
20 січня 2023 р.
Магазин Одягу ХРИСТИНА дарує знижки до Різдвяних свят та Нового Року до -40% на зимову колекцію 2022 та до -60%...
15 грудня 2022 р.
Обирай свої ідеальні образи та будь стильною!І нехай твоя весна з INSHOES буде яскравою! А також обирай товари з зимової...
28 січня 2022 р.

Інформація про компанію

Сумки, валізи, гаманці
Візитниці
Гаманці
Дорожні сумки
Жіночі сумки
Ключниці
Пляжні сумки
Рюкзаки
Спортивні сумки
Чоловічі сумки
Про нас
____________________________________              Мережа магазинів "Христина" та "Snowimage"              _______________________________________________ Для Вас, наші дорогі клієнти, вже у магазинах "Христина" та "Snowimage" нові колекції літнього одягу та взуття! Поспішіть придбати обновку і порадувати себе та близьких досконалим поєднанням якості, стилю та ціни!  А тепер, УВАГА! Стартував тотальний розпродаж літньої колекції взуття!!! У всіх магазинах мережі "Христина" та "Snowimage"!    Де купити стильне та якісне взуття у Львові? Де придбати зручний і яскравий верхній одяг? Якою сумочкою дове...

____________________________________

             Мережа магазинів "Христина" та "Snowimage"            

 _______________________________________________

Для Вас, наші дорогі клієнти, вже у магазинах "Христина" та "Snowimage" нові колекції літнього одягу та взуття! Поспішіть придбати обновку і порадувати себе та близьких досконалим поєднанням якості, стилю та ціни! 

А тепер, УВАГА! Стартував тотальний розпродаж літньої колекції взуття!!! У всіх магазинах мережі "Христина" та "Snowimage"!

YH6cFMU7cC0    Де купити стильне та якісне взуття у Львові? Де придбати зручний і яскравий верхній одяг? Якою сумочкою довершити образ? Відповідь на це запитання  ви знайдете тут, на офіційній сторінці мережі магазинів "Христина" та "Snowimage". Мережа магазинів верхнього одягу та взуття “Христина” і “Snowimage” створювалась спеціально для вас! 

Наша мета не тільки розповісти  та представити нові модні колекції, але і допомогти підібрати образи, створені саме для вас. Асортимент дозволить Вам зануритися в чудовий світ моди у всіх її проявах, адже в наших магазинах ви знайдете: 

   - Стильний жіночий верхній одяг та взуття на будь-який смак; 

   - Модні та ефектні сумки, здатні доповнити будь-який образ; 
   - Верхній одяг, взуття та сумки різних стилів для чоловіків. 

    “Христина” і “Snowimage” не просто магазини модного одягу, взуття та сумок. Завдяки нашим яскравим, стильним та зручним колекціям ми намагаємося надати вашому життю радість, яскравість і смак!

 

 

____________________________________

             Христина та Snowimage           

 _______________________________________________

     Основні принципи нашої роботи - висока якість, низькі ціни, увага до кожного покупця.

5PjzqYu5isU  whdD-ZCCPhM  dzUBrlepN7k
 

 

____________________________________

             Жіноче взуття             

 _______________________________________________

Нова колекція жіночого взуття "Весна 2017" вже у магазинах "ХРИСТИНА" та "SNOWIMAGE"! Поспішіть придбати стильну обновку!

    У гардеробі кожної жінки взуття займає далеко не останнє місце, а іноді навіть перше. Справді, неважливо наскільки вміло і гармонійно ви підібрали для себе look, якщо ваше взуття в нього не вписується - вважайте, робота була пророблена даремно. Саме тому жіноче взуття є такою важливою частиною стилю сучасної модниці. Можна сказати, що фраза «Красиві туфлі приведуть тебе в красиві місця» повністю відображає ставлення жінок до свого взуття. Туфлі, босоніжки, чоботи, уггі, сліппери, літнє чи зимове жіноче взуття - неважливо, що надіти, головне - що в цьому має полягати ціла філософія, яка буде відображатися в стилі. Жіноче взуття  у наших магазинах представлене багатьма брендами та виробниками, серед яких ви точно підберете пару до смаку!

8KKm6gencyg  l1IvC_-4P3A 
 

 

_____________________________________________

Дитяче взуття Христина та Snowimage   

__________________________________________________________

     Відтепер у магазині "Христина", що знаходиться у ТЦ Шувар, появилося дитяче взуття!
   Ми подбали про те, щоб у наших наймолодших клієнтів не мерзли ніжки, тому пропонуємо Вашій увазі шкіряне взуття з натуральним хутром, кому стильні уггі, дутіки та зимові черевички для хлопчиків та дівчаток за доступними цінами.
     Взуття доступне у розмірній сітці з 25 по 38 розмір.
pKNAFvb1Jpw yqvHcMZPzTQ
 

____________________________________

             Жіночий верхній одяг             

 _______________________________________________

   Магазин пропонує верхній жіночий одяг на всі випадки життя, для будь якого типу фігури. У нас ви купите демісезонний верхній одяг різного фасону і стилю. До вибору покупців легкі пальта і куртки з капюшоном, плащі з тканин різного забарвлення і фактури.
Також на вітринах представлений багатий вибір теплих пальто, курток і пухових курток для зими та пізньої осені. В магазині зібрані найцікавіші моделі від відомих виробників і популярних торгових марок. Широкий вибір верхнього одягу не залишить байдужим досвідчених модниць і скромних дам різного віку. У нас ви підберете верхній одяг, що дозволяє залишатися в тренді, бути модною, стильною і привабливою в будь-яку погоду взимку, восени, навесні.
 

2-2-2 _2_147213116870 unnamed_147212950369
 

____________________________________

             Чоловічий верхній одяг              

 _______________________________________________


15098446_mmdb

 

   У гардеробі сучасного чоловіка, як правило, кілька видів верхнього одягу - це і зручні практичні куртки (спортивна вітровка, дутий пуховик, шкірянка), класичне пальто або напівпальто для ділових зустрічей. У кожної моделі своє призначення. Ми це добре знаємо, і тому включили до асортименту магазинів “Христина” та “Snowimage” різні види верхнього одягу, кожен знайде тут підходящу модель за стилем, ціною і якістю.

 

 

____________________________________

             Жіночі сумки             

 _______________________________________________

  Жіноча сумка, мабуть, найбільш важливий аксесуар в образі будь-якої жінки, і виглядати вона повинна модно і стильно.   Більше того, вона повинна бути зручною,  щоб у ній акуратно помістились необхідні речі. В магазинах “Христина” та “Snowimage” ви можете купити жіночі сумки та чоловічі, клатчі, сумки через плече, портфелі, портмоне. А також предмети багажу: спортивні та  екосумки.
pYhZa7qT7-A   X9xoUy5Pgs8   lhfL7AQqLnI 
 

 

 

____________________________________

             Парасольки        

 _______________________________________________ 

    GpDoWXFcH7g

 Парасолька - незмінний аксесуар при львівській погоді. 
Парасолька - це виріб, який має бути надміцним, зручним, невеликим, практично невагомим і має виконувати своє безпосереднє призначення. Також важливо щоб парасолька не псувала зовнішній вигляд, гармоніювала з верхнім одягом, підходила за кольором до взуття. У мережі магазинів "Христина" та Snowimage ви можетет купити  красиві і стильні парасольки, які пасуватимуть до вашого образу. 

 

 

____________________________________

             Чоловіче взуття              

 _______________________________________________

   Взуття для сучасного чоловіка — це перш за все елемент образу, а не лише функціональна річ. У наших магазинах вам не прийдеться обирати між красою та зручністю. У нас ви можете купити чоловіче взуття від надійних виробників, які орієнтуються на комфорт, поєднуючи це з яскравим та сучасним дизайном. Мережа магазинів “Христина” та "Snowimage" пропонує великий модельний ряд чоловічого взуття: класичні туфлі, мокасини, черевики, чоботи, кросівки, сандалі.


1434469274_3
 Loakes
9cb65cc4c03d43a270f8d60f17b086ad
 
Ми в мережі

Відгуки

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Це допоможе багатьом прийняти правильне рішення. Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять.

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або для написання відгуку
Обслуговування
0/12
Якість наданих послуг
0/12
Відповідність товару/послуги з описом
0/12
Ціна
0/12
Відгук:

Завантажити фото: